Iskustva nakon koristenja Noni soka                  

                                           

Psorijaza po  čitavom tijelu 12 godina, posljednje 4 psorijatični artritis.

Prištevi i kraste, bol u vratu i ramenima, reuma, potpuno ukočena desna šaka od psorijatičnog artritisa.Dvanaest godina obilazila sam liječnike, savjeti na savjete, lijekovi na lijekove razne masti ali sve je bilo bez nekih vidljivih rezultata.

Krajem 09. 2001. počela sam koristiti NONI sok, pila sam ga i mazala po čitavom tijelu.

Moja doza bila je prva 3 dana po 30 ml ujutro natašte, zatim 15 dana 30ml dva puta dnevno, od polovice 10 mjeseca kroz period od mjesec dana 3 puta po 30 ml (u jutro, u podne i navečer). Od polovice 11 mjeseca ponovno uzimam 2 puta po 30 ml. Sada je polovica 01 mjeseca 2002 ja još uvijek uzimam svojih 2 puta 30ml . 

Početkom 10 mjeseca počela sam mazati NONI po tijelu, svugdje, po nogama, rukama, leđima, prsima, licu, tjemenu, i to svaki drugi dan. Počela sam osjećati poboljšanje u desnoj ruci  koja je bila potpuno ukočena od artritisa, a nakon  dvije popijene boce i redovitog mazanja bol je potpuno nestao. Nakon mjesec dana korištenja NONI-a cijelo tijelo od pete do glave bilo je puno osipa, sitnih prištića. Osip je trajao puna tri dana, onda je potpuno nestao. Nakon osipa (očito reakcija  na NONI) nastupilo je izrazito poboljšanje.

Danas nakon 4 mjeseca korištenja NONI soka psorijaza je gotovo nestala. Prvo su se očistile šake, lice, ruke sa gornje strane, zatim tjeme te ostali dio tijela. Sada je oko 99 % tijela čisto. Više nemam bolove u 1eđima, vratu, rukom mogu normalno raditi na šivaćoj mašini, kuhati, prati suđe, peglati. Više neću morati razmišljati kako ću obučena među ljude da ne vide kako izgledam. Moći ču normalno poput drugih žena nositi kratke rukave, hlače zamijeniti haljinom  i to sve zahvaljujući NONI soku. Obišla sam sve liječnike, isprobala sve lijekove i alternativu, čajeve, masti, ali bez uspjeha, 12 godišnja mora je konačno prestala.

Voljela bi da moj NONI postane trajni napitak.

HEMOTERAPIJA

 

Tumor jednjaka i larinksagušenje, opća klonulost, bljedilo, flekovi po prsima, nemogućnost govora, konzumiranje samo tekućine i to veoma otežano. 

Zbog izrazito teške situacije odmah sam započeo sa udarnom dozom i to 3 puta po 60 ml, i to od 17. 09. 2001 i do kraja 10 mjeseca, u trajanju mjesec i pol. Nakon potrošene 2 boce osjetio sam lagano poboljšanje, bol je počela slabiti, snaga se pomalo vraćala. Od 01. 11. 2001 Smanjio sam dozu na 2 puta 60ml, a od 01.01. 2002. trošim 30 ml. Ujutro natašte i izvrsno se osjećam.

Konstatiran mi je infilirativni ulcerativni tumor desnog sinus piriformisa a koji je infiltrirao i desnu polovicu larinksa. Zbog nemogućnosti disanja  i gutanja, otvoren mi je jednjak, stavljena sonda. Provedeno je za početak zračenje na tijelo tumora i na donji prednji dio vrata. Drugom polovicom 10 mjeseca stanje mi se počelo rapidno poboljšavati, izvađena mi je sonda, počeo sam polako govoriti, jesti. Oporavio sam se, ali ne od jela već od NONI soka utoliko da sam dva zadnja vikenda u 10 mjesecu pušten kući. Napomenuta je mogućnost da ne dođe do operacije.

Na kontrolnom pregledu uočena je izrazita regresija tumora, uz lakše gutanje tekućine i krute hrane, a 10. 11. 2001. otpušten sam kući  bez operacije i bez razvoja akutnog mukozitisa.

21. 12. 2001. na ponovnom kontrolnom pregledu nisu nađeni znakovi recidiva tumora, kao ni uvećani čvorovi na vratu, ponovna kontrola u 02.2002. identična iz 12 mjeseca 2001.

Moje iskustvo ukazuje na ljekovitu moć NONI soka, preporučam ga svakome. Moj je život visio o koncu a sada sam  živ, snaga se vraća, dobio sam na težini 24 kg. Moje emotivno stanje  se totalno izmijenilo. Nema više gušenja, povraćanja, kašlja, mučnina, bola. NONI ima moć izliječiti, još jednom preporučam ga svima. Zdravlje je najvrjednije, sve možeš kad si zdrav. Lako je oboljeti a teško se izliječiti, uz pomoć NONI soka puno je lakše.

Zato neka NONI bude čuvar našeg zdravlja prirodni izvor naše snage.

                                                                                   

                                                  

UPALA PLUĆA, REFLUKS, ASTMA (dijete od 17 mjeseci)

... Mala Camry se razboljela sa 5 mjeseci, bila na aparatu za disanje. Težila je 4720 g. kad se rodila, a sa 17 mjeseci samo 7200 g, nije mogla hodati. Astma liječena albuteralom, u Primary Children’s Hospital operirana zbog refluksa, i dalje na aparatima za disanje. U National Jewish Hospital u Denveru u Coloradu konstatirano da se Camry sa 5 mjeseci zarazila virusom koji joj je trajno oštetio dišne putove i pluća. Alveole u donjem dijelu pluća su kolabirale i zadržavale tekućinu. Camry je uzimala 7 različitih lijekova, uključujući prednisone.

... U bočicu mlijeka počeli su stavljati žlicu  NONI-a dva puta dnevno. Nakon 5 tjedana prestala je uzimati sve lijekove, uz dodatno smanjenje potrebe za kisikom.

NEURODERMITIS

... Dermatolozi u Wangenu, Ravensburgu, Weingartenu, Vojnoj bolnici UIm, Sveučilišnoj dermatološkoj klinici Ulm dijagnosticirali neurodermitis. Osam godina alergijskih testiranja bez opipljivih rezultata, crvenilo na tabanima, ispucala koža, krvavi duboki urezi. Mala mogućnost hodanja uz velike bolove na petama, otpadanje isušene kože u komadima. Šest godina terapije, kortizonska mast i tablete.

…Naš je sin počeo piti NONI  2 puta dnevno po 30 ml i za 6 do 8 tjedana crvenilo se potpuno povuklo i nakon 3 do 4 mjeseca koža se prestala perutati, urezi i ispucalost su nestali.

 

 

           Nazad