Dobrodošli

 

Na ovim stranicama možete da naučite kako da koristite Outlook Express za slanje i primanje poste, te još mnoge druge stvari. Sajt je organizovan u 5 kategorija:

1 - O Outlook Express-u je dio gde se govori o tome šta je Outlook Express (OE skraćeno), kako ga nabaviti, kako ga instalirati, te o njegovoj nadogradnji i još ponečemu.

2 - Radna okolina je dio gde se možete upoznati sa radnim prostorom OE, elementima njegovog prozora i rasporedu alatnih linija.

3 - Rad sa e-mail-om je kategorija u kojoj možete naučiti sve što će vam trebati da uspješno napravite svoj nalog i koristite ga za razmjenu e-mail-a. Obuhvaćene su sve radnje od kreiranja naloga i njegovog podešavanja, preko slanja i primanja do aktiviranja posebnih mogućnosti kako što su Spell Checking.

4 - Organizacija OE-a je kategorija gde ćete naučiti kako da si olakšate rad sa OE-om. Od kreiranja foldera, preko premještanja pisama pa sve do filtriranja pristiglih pisama, sve je tu.

5 - Podešavanje OE-a je kategorija u kojoj ćete naučiti da podesite OE onako kako to vama najviše odgovara. Od podešavanja rasporeda elemenata na prozoru OE-a pa do sigurnosnih postavki, sve se to nalazi u ovoj kategoriji.

Počnite tako što ćete u glavnom meniju odabrati željenu kategoriju.
Eto. Toliko o tome. Nadam se da će vam ovaj sajt pomoći da ovladate sa OE-om.