KungFu klub LOTOS

 

 

KungFu klub LOTOS djeluje i radi u Banjaluci vec dugi niz godina.Skoro vec jednu deceniju.Rad kluba ne bi bio moguc bez entuzijazma i truda trenera ovog kluba Dragana Djumica(Lee) koji je jedini KungFu majstor na prostorima Bosne i Hercegovine.Treninzi kluba se odrzavaju tokom cijele godine u sali osnovne skole "Dositej Obradovic" u Banjaluci.

                                                                           

Majstor,Dragan Djumic:

Veliki entuzijasta,takmicar,trener,sudija.Bio ucenik W.T. sistema L.Tinga a potom postaje ucenik autenticne Wingchu Quan grane,direktno iz Kine.Uci od Marka i prof.M.Vasiljevica koji ga prihvata za svog licnog ucenika i jednog od najblizih saradnika.Imenuje ga za koordinatora za Repuibliku Srpsku ,gdje osniva KungFu Wushu savez Republike Srpske sa sjedistem u Banjaluci.Pokrece vise klubova i u pravom smislu je pokretac i osnivac KungFu sporta u Republici Srpskoj i BH federaciji.

Ucesnik je Svjetskog KUOSHU sampionata u Vasingtonu ,SAD,Evropskog WUSHU sampionata u Atini i svjetskog kupa u Hong Kongu 1998 godine.Republicki i savezni sudija,savezni trener i majstor jugoslovenskog KungFu sporta.

 

 

nazad na mainpage