Stene cvili i arlauce nocu? Rjesenje!

    Zamislite ljudsku bebu, otetu od majke i donetu u dzunglu - upravo je to situacija u kojoj se nalazi Vase stene. Ono ne shvata predmete, njihovu namenu, ne poznaje mirise, zvukove, teren i preko svega mu je
                                      
POTREBNA ZAMENA ZA MAJCIN DODIR I SIGURNOST.


    Ako ga ostavite samog arlaukace neprekidno citavu noc! Stavite ga u otvorenu kartonsku kutiju punu krpa koje ne mirisu ninasta i pored svog kreveta.
Pomazite ga kad zacvili da osjeti da nije samo.Poslije dve,tri noci smirice se potpuno.

    Zapamtite:Najveca kazna za psa je odbacivanje od copora,tj.samoca.Ne ostavljajte pa samog, a ako to morate prethodno ga dugo isetajte ili se izigrajte s njim da se umori.

Stene obavlja nuzdu po stanu?

 

    Stene obavlja malu ili veliku nuzdu tamo gdje osjeca mirise toga, tj.svojih Fekalija. To su mjesta gdje je obavljalo nuzdu, a nije pogodno za to, i da bi sprijecili da se ta reakcija ponovi operite to mijesto sircetom i namirisite necim da ga miris ne provocira da tu obavlja nuzdu.

    Pravilo je da prvih par minuta poslije jela i kada se probudi, stene vrsi nuzdu. To je vrijeme kada ga recimo odnesete do kupatila i stavite ga pored kartona na kome cuvate njegovu kaku i mokracu.Kada to osjeti obavice nuzdu tu ili pored.

    Ako vam iko "pametan" bude savjetovao da ga udarite i natrljate mu njusku u izmet pitajte ga da li je i njegova mama to njemu radila dok je bio beba!!!

<<back