Ženska odbojkaška ekip Gimnazije

Porem mnogobrojnih sekcija, koje Gimnazija nudi svojim učenicima, postoji i jedna, meni najdraža, Odbojkaška sekcija za dječake posebno, a isto tako i za djevojčice. Već dugi niz godina, ovu sekciju vodi profesorica Jarmila, uz pomoc i ostalih profesora fizičkog vaspitanja u našoj školi. Međutim , u posljednje 4 godine, ženska odbojkaška ekipa Gimnazije je zabiljezila mnogobrojne uspijehe na opštinskim, regionalnim i školiskim takmičenjima.

2006/07. školska godina - Ženska odbojkaška ekipa Gimnazije je po prvi put sastavila takmičarsu ekipu u kojoj je bilo 12 djevojaka, na čelu sa Vanjom Vuletom , tadašnjim kapitenom. Ekipa je te godine osvojila 2. mjesto na opštinskom takmičenju u Banjoj Luci, u ekonomskoj školi, od koje je jedino i izgubila. Regionalno takmičenje te godine održalo se u Mrkonjić gradu i tu je ekipa bila 4.

2007/08. školska godina - Ekipa je tada bila na čelu sa kapitenom Bojanom Travar, koja je sjajno vodila ekipu i uz pomoć ostalih igračica koje su sjajno igrale tu školsku godinu, osvojile smo prvo mjesto na opštinskom takmičenju i treće na regionalnom i po prvi put smo dobile i medalje.

2008/09. školska godina - Takmičenje je još uvijek u toku , podmlađenu ekipu ove godine vodi kapiten Dragana Stojanović (ja) i do sada imamo samo jedan poraz.

 

 

 

 

 

HOME