Kako napraviti dobre efekte

Nema dobre fotografije niti slike ako se ne znate sluziti efektima koje vam u velikom obilju pruza Corel Photo Paint 10. Za vas smo izabrali nekoliko efekata da vam prikazemo princip rada efekata. Za stvaranje dubine prostora i da stvorite viziju trece dimenzije neophodan ce vam biti efekti koji se nazivaju Blur. Od blur-ova smo izabrali onaj koji se po prvi put pojavljuje na ovom programu od njegovog postanka, a to je Smart Blur. Simpaticni efekat koji ce uciniti mnogo za vas i vase fotografije i crteze. Mozete pogledati kako funkcionise u prilozenoj animaciji.

click to see

Sledeci efekat koji smo vam predstavili se naziva Kids Play. Veoma simpatican efekat koji ce razloziti vasu sliku u dopadljive delove koje podsecaju na cajne kolutice. Slika mislim da govori vise od reci.

click to see

Efekat koji ce vas podsetiti kao da se nalazite na kamenjaru se naziva Cubist. Od obicne crne figure pravi veoma zanimljive reljefe.

click to see

 

Ovaj se efekat ne moze recima opisati, stvarno  suvise je odlican i samo ga treba licno doziveti. Ovaj efekat je jedan od najlepsih koji smo upotrebljavali do sada u nasem radu. Nadamo se da ce se i vama isto tako dopasti.