Roman "Veronika je odlucila da umre" je djelo namjenjeno svim onim ljudima koji nisu jos, a zele, da saznaju o vrijednosti zivota. A vjerujte nam, takvih ima mnogo na ovom svijetu!

    Puna jakih naboja i emocija Veronika nam daje hrabrost da se suocimo sa zivotom i svim njegovim teskocama! Nikada ne mozemo da odredimo pravu vrijednost zivota dok se ne suocimo sa smrcu. Veronika takodje nije mogla sve do tog trenutka znati vrijednost svog zivota. Ali, dogodilo se ono sto se dogodilo i ona je pronasla smisao zivota. Otkrila je da je zivot mnogo vise od izlazaka i momaka. Ona praznina koju je osjecala se popunila kada je dospjela u Vilet (ludnicu za manje- vise normalne ljude koji se tesko suocavaju sa svojim problemima). Naravno, nije odmah pronasla svoje mjesto pod suncem, ali sva lijecenja duse su uvijek dugotrajna.

    Pa, ako ste i sami spremni za putovanje duse (ili astralna putovanja) nemojte propustiti ovu knjigu!

  

                    

   

 

back                                                                                                                                                                                         pocetak stranice