Osoblje | Knjiga gostiju | Kontakt | Forum   

 
  NOVOSTI 
  STRIP 
  VIOLINA
  G2000
  JIM CARREY
  PARIZ
 
  VERBS AND TENSES
  MATHCAD prof. 2000
  DELPHI
  DREAM WEAVER
  FLASH
 
  VRAPCICI - CD 
  MP3
  AUTOMOBILIZAM 
  FRONT PAGE 2000
  FUDBAL 
  O ŽENI
  FONTOVI 
 
  STRES
  FRIENDS, prijatelji
 

Nauka > Riječ urednika


Poštovani čitaoče,
ove stranice posvećene su svima koji imaju bilo kakav interes za nauku i naučna dostignuća. Trenutno je obraðeno samo nekoliko naučnih disciplina, ali će se, u skorijoj budućnosti, ovaj sajt dopunjavati i proširivati.
Za sada se za svaku pokrivenu oblast prikupljaju i objavljuju novosti i zanimljivosti, u obliku kraćih članaka sa najbitnijim informacijama. Maðutim to je samo početak - pored novih učeničkih prezentacija sadržaj će se proširivati i po broju obuhvaćenih naučnih oblasti i disciplina. Već je u pripremi stranica pod nazivom Nova naučno-tehnička dostignuća i tehnologije na kojoj će redovno biti objavljivana svjetska tehnička dostignuća poput nanotehnologija, imulsnih motora, anti-g motora i slično. Pored tema ovog tipa, u planu su i drugi projekti koji će biti od velike pomoći kako srednjoškolcima tako i studentima (za sada Banjaluke, a kasnije i ostalih oblasti). Naime, trenutno su u pripremi stranice na kojima ćemo redovno objavljivati zadatke sa ispitnih rokova iz matematike sa većine banjalučkih fakulteta. Nadamo se da ćemo tako bar malo pomoći studentima koji spremaju ove ispite. Naravno, potrudićemo se da ne ostanemo samo na matematici već da počnemo objavljivati zadatke sa ispitnih rokova i iz drugih predmeta poput fizike, hemije, biologije...
Meðutim, da bismo bili sigurni da ćemo zadovoljiti sve vaše potrebe bilo bi dobro da dobijemo i povratne informacije - šta Vas zanima, šta biste željeli da vidite na ovim stranicama, Vaše ideje i slično. Stoga javite nam se i dajte svoje mišljenje i sugestije a mi ćemo se potruditi da vaše želje ispunimo.

Urednik


 

:::: Novo na nasem sajtu

:::: Novo na nasem sajtu

Sintelon Banja Luka, Dunavska 1c, Tel/Fax: (051) 302-242 i 310-932

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Znanje.org" ne odgovara za sadrzaj pojedinacnih stranica.
© 2001-02 ZNANJE.ORG   
Nije znanje znanje znati, znanje je znanje dati.