Igor Dragic
    Rodjen bez ijedne trunke kreativnosti i u potpunom nedostatku ikakvog dara za pisanje, ili bilo sta drugo, jedina duznost koju ovaj nesretni mladic obavlja jeste glavni i odgovorni urednik. Tu i tamo, ostatak redakcije mu dozvoli da napise i koji tekst, vodjena onom starom da se prava vrijednost dobrog ne moze uvidjeti, ako nemamo i primjer loseg.
Aleksandar Gacanovic
    Ovoga zovu kad se treba nesto nacrtat', neki logo ili strip, kao i kad dodje sezona preloma. Buduci da casopisu cesto nedostaje i zanimljivih i duhovitih tekstova, ovaj multitalenat se cesto prihvaca i toga. Karijeru zapoceo rano, sarajuci tapete po stanu, dok su roditelji bili na poslu, a bebisiterka drijemala..Kasnije su na red dosle i gore stvari, poput sibicarenja i muske prostitucije.
David Moraca
   Opaki metalac, bivsi vodja satanisticke sekte, tvorac sajta posvecenog death metalu i ucesnik crnih misa. Njegove tekstove svi odmah prepoznaju: obojeni su u crno!! Mnogi ce pomisliti da u njegovom mracnom, metalskom srcu nema mjesta nizasta drugo sem metala, ali varaju se- zajedno sa A.G.-om uredjuje ' Taman malo ispod nokta'.
Matej Savic
    Ovaj samo pise!!! Glavno laprdalo sto se tice Tolkina i muzike, voli piti pivu, jesti i spavati vise nego ista na svijetu, zbog cega konstantno kasni na sastanke i probija rokove. Time je kod nervno labilnog D.M.-a uspio prouzrokovati nastanak cira. Nazalost, neophodan u stvarima sa stamparijom, zbog cega ga ne mozemo izbaciti iz redakcije. Njega okrivite za stamparske greske.....
Dimitrije Cvokic
     Najsumanutiji i najludji clan redakcije! Njegova uloga nije sasvim jasno definisana, tu je zbog kontraverznih clanaka, ljencarenja i da svojom pojavom podsjeca ostale koliko su u stvari normalni.
Svako malo daje istorijske izjave i ispusta neartikulisane zvukove. Dobro se bije i iza sebe ima druzinu razbijaca, cega se uvijek bolno sjetimo kad pomislimo da nicemu ne sluzi....
Djordje Todorovic
      Sa jakim vezama u svijetu biznisa (licno pozna Bil Gejtsa) i kriminala, tu je da zbavi reklame tako neophodne za izdavanje casopisa. Nista ne pise, nista ne crta, samo igra igrice, ali donosi pare, pa ga drzimo.