Ћирилица Милионер Download Latinica
     
  Помоћ  
  Игра "Милионер" има ћириличну и латиничну верзију, као и Home Page. Тако се ћирилична верзија налази на ћириличним, а латинична на латиничним страницама.

Сигурно се налазите у недоумици коју инсталацију да download-ујете. Разлике између инсталација су у величини, начину инсталирања, могућности инсталирања неких компоненти на ваш рачунар и начину комуницирања апликације са базом питања:
  • Самораспакивајуће инсталације су по величини најмање, али је могућност да ће игра радити на вашем рачунару 90%. Ако имате инсталирану подршку за Visual Basic 6, препоручујемо вам ову инсталацију.
  • Стандардна инсталација је нешто већа од самораспакивајуће инсталације. Она подржава нови начин комуникације са базом података (ADO објекти). Ако нисте сигурни да ли имате инсталирану подршку за Visual Basic 6, онда download-ујте ову инсталацију.
  • Потпуна инсталација је по величини највећа инсталација. Она са базом питања комуницира на стари начин (DAO објекти) и ради под свим верзијама Windows-а. Ако сте у могућности и ако желите да вам апликација 100% ради download-ујте ову инсталацију.
Ако дође до билокаквих проблема, наш контакт e-mail је milionerkomentar@hotmail.com.
 
     
  Назад  


Нећу да будем милионер - хоћу да знам
Arted by M4k5