QUIZ - TEST modul sa audiom - Broj voća i povrća /NUMBER OF FRUITS AND VEG/

 

 

abc Audio

 


Broj voća i povrća /NUMBER OF FRUITS AND VEG/

 


QUIZ/Test modul

 

Programski je obezbjeđena ravnomjerna raspodjela izbora broja pitanja iz pojedinih oblasti (baza 204 pitanja). Novim startanjem mijenjaju se izabrana pitanja iz baze.
Podjelom na 4 dijela korisnicima je olakšano praćenje napredovanja usvajanja gradiva ovog abc tutorijala. Kvizovi i testovi po dijelovima sadrže samo pitanja iz navedenog dijela.

Opis kviza i testova:
    - QUIZ (10 pitanja) - Poslije svakog izabranog odgovora se prikazuje slika kao indikator da li je izabran tačan odgovor. Na kraju testa se pojavljuje izvještaj o uspješnosti i lista neispravnih odgovora sa linkom OPIS na Web stranicu sa objašnjenjem ispravnog odgovora.
    - TEST po dijelovima (10 pitanja) - za ove testove su samo pitanja iz navedenog dijela. Uz ponuđena pitanja samo po potrebi ima i animacija ili slika kao sastavni dio pitanja. Na kraju je izvještaj o uspješnosti i lista neispravnih odgovora sa linkovima na opise.
    - TEST (10 pitanja) - uz ponuđena pitanja samo po potrebi ima i animacija ili slika kao sastavni dio pitanja. Na kraju testa se ispisuje broj tačnih i netačnih odgovora. Nije predviđeno da se u ovom testu koristi vraćanje na prethodno pitanje /BACK/ opcija. Test sadrži zaštite od neautorizovane izmjene broja bodova i vremena. Ispis trajanja testa u različitim bojama je dopunski indikator proteklog vremena (3, 5 i 7 minuta).

Primjeri korišćeni u QUIZ-Testu Izbor boje-predmeta: >>>

QUIZ - PRIPREMA - TEST

    Broj voća i povrća /NUMBER OF FRUITS AND VEG/ - Nađi lik koristeću audio - 1, 2 i 3 /ONE, TWO & THREE/ 1. dio (priprema >>> )
  1. color0101 QUIZ - Koristi audio - 1. dio
  2. color0101 Test - Koristi audio - 1. dio


  3. Broj voća i povrća /NUMBER OF FRUITS AND VEG/ - Nađi lik koristeću audio - 4, 5 i 6 /FOUR, FIVE & SIX/ 2. dio (priprema >>>)
  4. color0101 QUIZ - Koristi audio - 2. dio
  5. color0101 Test - Koristi audio - 2. dio


  6. Broj voća i povrća /NUMBER OF FRUITS AND VEG/ - Nađi lik koristeću audio - 7, 8 i 9 /SEVEN, EIGHT & NINE/ 3. dio (priprema >>> )
  7. color0101 QUIZ - Koristi audio - 3. dio
  8. color0101 Test - Koristi audio - 3. dio

 

Da/Ne (YES/NO) - Broj voća i povrća /NUMBER OF FRUITS AND VEG/

Broj voća i povrća /NUMBER OF FRUITS AND VEG/ - 1, 2 i 3 /ONE, TWO & THREE/

Broj voća i povrća /NUMBER OF FRUITS AND VEG/ - 4, 5 i 6 /FOUR, FIVE & SIX/ 2. dio

Broj voća i povrća /NUMBER OF FRUITS AND VEG/ - 7, 8 i 9 /SEVEN, EIGHT & NINE/ 3. dio