DISPLAY - CONTROL PANEL :

Druga kartica - SCREEN SAVER koristi se za čuvanje energije i resursa ekrana u trenucima kada ne koristite računar a on radi

Ova opcija ima ponajviše praktičnu primenu jer osim estetskog doživljaja nudi i zaštitni faktor vašem ekranu.

Takođe ukoliko ne želite da vaša žena otkrije šta ste upravo piskarali po računaru, OBAVEZNO istražite šta vam sve ova kartica Displaya nudi!

Još nešto: postavljanje vaše reklame na ekran računara pomoću Screen Savera je potpuno besplatno!

Kako se snaći u SCREEN SAVERu?

Vrlo jednostavno. Na raspolaganju su dve opcije:

Ukoliko se odlučite za prvu varijantu, pronaćićete puno zvezdica, krugova ili kockica na samoj listi. Posebna pogodnost je i postavljanje texta ili tačnog vremena kao zaštitu ekrana.

(Narano, to ne znači da će vaš ekran postati imun na udarce i poglede prolaznika ukoliko ga "zaštitite" tačnim vremenom! Za takve potrebe moguće je "zaključati" ekran opcijom PASSWORD PROTECTED)

Za one koji žele na ekran postave svoju malu reklamu potpuno besplatno, spas je 3D TEXT u kome možete menjati sve moguće parametre jednog texta. Debljina, veličina slova, font, način na koji će se text kretati po ekranu, brzina kretanja, boje i tekstura slova, rezolucija. I sve to možete pregledno videti na malom unutrašnjem prozoru a za poseban doživljaj - PREVIEW omogućava momentalnu test probu preko celog ekrana.

<<   BACKGROUND    SCREEN SAVER    APPEARANCE    EFFECTS     WEB     SETTINGS