QUIZ/Test QUIZ - TEST modul sa audiom - Dijelovi tijela /ENGLISH VOCABULARY BODY PARTS/

 

 

abc Audio

 


Dijelovi tijela /BODY PARTS/

 

QUIZ/Test
QUIZ/Test modul

 

Programski je obezbjeđena ravnomjerna raspodjela izbora broja pitanja iz pojedinih oblasti (baza 204 pitanja). Novim startanjem mijenjaju se izabrana pitanja iz baze.
Podjelom na 4 dijela korisnicima je olakšano praćenje napredovanja usvajanja gradiva ovog abc tutorijala. Kvizovi i testovi po dijelovima sadrže samo pitanja iz navedenog dijela.

Opis kviza i testova:
    - QUIZ (10 pitanja) - Poslije svakog izabranog odgovora se prikazuje slika kao indikator da li je izabran tačan odgovor. Na kraju testa se pojavljuje izvještaj o uspješnosti i lista neispravnih odgovora sa linkom OPIS na Web stranicu sa objašnjenjem ispravnog odgovora.
    - TEST po dijelovima (10 pitanja) - za ove testove su samo pitanja iz navedenog dijela. Uz ponuđena pitanja samo po potrebi ima i animacija ili slika kao sastavni dio pitanja. Na kraju je izvještaj o uspješnosti i lista neispravnih odgovora sa linkovima na opise.
    - TEST (10 pitanja) - uz ponuđena pitanja samo po potrebi ima i animacija ili slika kao sastavni dio pitanja. Na kraju testa se ispisuje broj tačnih i netačnih odgovora. Nije predviđeno da se u ovom testu koristi vraćanje na prethodno pitanje /BACK/ opcija. Test sadrži zaštite od neautorizovane izmjene broja bodova i vremena. Ispis trajanja testa u različitim bojama je dopunski indikator proteklog vremena (3, 5 i 7 minuta).

QUIZ - TEST

    Dijelovi tijela /BODY PARTS/ - Nađi dijelove tijela na osnovu audio poruke - 1. dio (priprema >>> )
  1. QUIZ - Dijelovi tijela /BODY PARTS/ - Koristi audio - 1. dio


  2. Test - Dijelovi tijela /BODY PARTS/ - Koristi audio - 1. dio


  3. Dijelovi tijela /BODY PARTS/ - Nađi dijelove tijela na osnovu audio poruke - 2. dio (>>> priprema )
  4. QUIZ - Dijelovi tijela /BODY PARTS/ - Koristi audio - 2. dio


  5. Test - Dijelovi tijela /BODY PARTS/ - Koristi audio - 2. dio