Nastavni materijal i zadaci

Nastavni materijal,kao i zadatke za vježbanje možete naći ovde. Važno je istaći da je za potpuno ovladavanje tehnikama programiranja potrebno mnogo vremena i vježbe. Mi ćemo se pobrinuti da bude što više rješenih zadataka za vježbu , ali na vama ostaje da to sve pokušate uraditi sami. Što se nastavnih materijala tiče, to nisu knjige nego prezentacije i dokumenti koje su naši profesore napravili u ovom slučaju profesor Duško Koščica

NAJNOVIJE

05.februar 2011

Microsoft office web i na srpskom

Microsoft office web dostupna je i na srpskom jeziku, kao u još 149 zemlja.Aplikacija je zamišljena kao mrežna podrška programu Microsoft Office i omogućava korisnicima da pristupaju dokumentima iz ponude Office, rade s njima i dele ih sa drugim korisnicima putem interneta. Office Web je ključni deo strategije Microsoft Cloud.

31.mart 2011

"Microsoft" tužio "Google"

"Microsoft" optužuje "Google" za sistematsko ugrožavanje konkurencije na tržišu veb pretraživača zbog, pre svega, blokiranja pristupa određenim veb sadržajima, pre svega na veb sajtu za razmenu video sadržaja "Youtube", koji su potrebni njegovim konkurentima.

© 2011 Visual Basic - učite sa nama